Gedroogde Uien

Gedroogde uien

Te gebruiken als smaakmaker. Blanke gedroogde uien, de gezonde smaakmaker. Blanke gedroogde uien zijn niet alleen een gezonde smaakmaker voor uw maaltijd. Het product bevat een aantal waardevolle productkenmerken ...

Productkenmerken:
- Reguleert de vochthuishouding.
- Bevat 50% minder calorie├źn dan gewone uien.
- Bevat geen dierlijke vetten.
- Bevat geen productvreemde bestanddelen.
- Bevat geen kunstmatige toevoegingen Blanke gedroogde uien zijn een smakelijke toevoeging aan de bereiding van o.a. vlees, soep, sauzen en groenten.
Zo kunt u de gedroogde uien bijvoorbeeld mee laten sudderen met rundvlees. Ook is het erg lekker over uw nasi- of bamigerecht. Als kruid middel is het te gebruiken door het product fijn te malen. Tevens kunt u het product wellen (1 eetlepel gedroogde uien wellen met 5 eetlepels water). Tip: Snelle hachee Benodigdheden per persoon: 135 gram balletjes gekruid rundergehakt, 2 eetlepels gedroogde uivlokken, juspoeder, laurierblaadje, kruidnagel en verse peper. Bereiding: Bak de gehaktballetjes bruin en voeg wat juspoeder met 150 cc water, de kruiden en de gedroogde uien toe. Laat het geheel nog een kwartiertje pruttelen. Eventueel binden met wat maizena. Lekker met rode kool en gekookte aardappeltjes.

KruidenMix

Kruiden Mix

Ook hebben we verschillende Kruiden mixen in het assortiment. De smaken zijn als volgt: ...

Smaken:
- Surinaamse kip
- Tagliatelle met zalm en dille saus
- Bami/nasi mix
- Chili sin carne
- Franse stoofschotel
- Gehaktballen mix
- Griekse gehakballetjes in tomatensaus
- Hongaarse goulash
- Kip masala met aardappel en groente
- Kip zoetzuur
- Kipkerrie maaltijdmix
- Lasagne met tonijn
- Macaroni schotel
- Rundvlees mix
- Spaghetti bolognese

Panfit Vel

Panfit vel

Een panfit vel kunt u gebruiken om zonder toegevoegde vetten uw vlees, vis, kip of groente te bakken. Het vel kunt u na gebruik afwassen en hergebruiken.

Jus poeder

Jus poeder

Maak een jus van (voor een kilo vlees) 500 cc water, 2 el juspoeder, scheutje wijnazijn, lepel mosterd, scheutje ketjap en 2 el. uivlokken. Laat het vlees hierin gaar stoven. Ook lekker als jus over aardappels of te gebruiken in vega gerechten als saus.

Fibrex

Fibrex

Fibrex is een uit de suikerbiet bereid product dat van nature rijk is aan voedingsvezels.

Fibrex is neutraal van smaak en kan worden toegevoegd aan soepen, yoghurt, fruitsap, bereiding van brood, gebak, gehakt, omelet etc. ...

Fibrex is een natuurlijke aanvulling op de dagelijkse hoeveelheid voedingsvezels. De normale behoefte aan voedingsvezels bedraagt 10 a 30 gram per dag. Door 2 eetlepels Fibrex toe te voegen aan de voeding wordt voorzien in de dagelijks benodigde hoeveelheid.
Het gebruik van Fibrex heeft een aantal positieve eigenschappen.
Het draagt zorgt voor o.a. een regelmatige stoelgang, een groot verzadigingsgevoel en een constante bloed-glucosespiegel.
Door deze waardevolle eigenschappen is het bijzonder geschikt voor diabeten en mensen met een glutenvrij dieet. Veelzijdig gebruik Fibrex kan worden gebruikt voor zeer uiteenlopende recepten. Bij de bereiding van yoghurt, soep, gehakt en fruitmoes. Toevoeging van Fibrex aan de bereiding van brood zorgt er bijvoorbeeld voor dat het langer zacht en vers blijft. Ook als paneermeel of als strooipoeder op rauwkost en desserts is Fibrex goed te gebruiken.

Productkenmerken

- Fibrex is glutenvrij en kan worden toegepast in een glutenvrij dieet.
- Fibrex bevat geen fytinezuur, zodat de opname van mineralen en sporenelementen niet wordt verstoord.

Lechitine

Lechitine

Sojalecithine korrels bevatten plantaardig vet dat rijk is aan onverzadigde vetzuren, fosfatiden en choline. Lecithine is vooral bekend als emulgator en als bouwstof voor het zenuwstelsel. ...

Door de emulgerende eigenschappen houdt lecithine alle vetten in oplossing.
Lecithinenkorrels zijn dan ook o.a. geschikt voor een cholesterolbeperkt dieet. Ons voedsel bevat in veel gevallen te weinig lecithine om in onze behoefte te voorzien. Hierdoor zijn EGA lecithinenkorrels een welkome aanvulling op het voedingsmiddelenpakket voor hen die zware lichamelijke arbeid verrichten, voor sporters en voor ouderen. Bij het ouder worden neemt het geheugen in min of meerdere mate af. Voor een optimale werking van het geheugen hebben de hersenen o.a. choline nodig. Lecithine is rijk aan choline. Volgens recentelijk wetenschappelijke bevindingen verbetert lecithine het geheugen, zowel bij jong als oud. Uit verschillende experimenten en onderzoeken is gebleken dat lecithine een zenuwsterkende werking heeft. Bij dagelijks gebruik van een extra hoeveelheid lecithine worden het reactievermogen en de vitaliteit verhoogd. Lecithine korrels kan ook heel goed gebruikt worden bij overgangsklachten. Voeg drie maal daags 1 tot 3 theelepels, toe aan yoghurt, pap, kwark, vruchtensap, muesli, of desserts. Het is aan te bevelen, naast het gebruik van lecithine, voldoende meervoudig onverzadigde vetzuren met de voeding op te nemen, b.v. in de vorm van zonnebloem of saffloer olie.

Peper knoflook kruiden

Peper knoflook kruiden

Peper knoflook kruiden. Lekker om te gebruiken door gehakt, pastasaus, over vis, in salades, als dipsausje met mayonaise en yoghurt, kruidenboter, enz.

kaaheezoetstof

kaaheezoetstof

100% plantaardig, gemaakt van de stevia plant. Kan ook gebruikt worden om mee te koken en bakken. Verder erg zuinig in gebruik.