Over mij:

Hallo, ik ben Greetje Vis en EGA cursusleidster in de Noordoostpolder en op Urk.

Sociale Media

Ik ben te vinden op verschillende sociale media waaronder:

Druk op de foto om mijn pagina te bezoeken.

Over mij:

Hallo, ik ben Greetje Vis en EGA cursusleidster in de Noordoostpolder en op Urk.

Ik woon op een boerderij in Bant met mijn man Jan en 2 (volwassen) kinderen Lian en Niels.


Ik ben opgegroeid in een gezellig boerengezin waar altijd lekker eten op tafel stond. Een moestuin een grote boomgaard en wat vee zorgde ervoor dat we heel veel producten van eigen erf aten. De liefde voor lekker eten zat er dus al vroeg in. Maar toen ik na twee zwangerschappen met een overgewicht van 25 kilo bleef zitten besefte ik dat er naar een gezond eetpatroon gezocht moest worden. Maar dan natuurlijk wel met lekker en voldoende eten.


Zo ben ik destijds bij EGA terecht gekomen. EGA betekent Eerste Goudse Afslankclub, maar wij noemen het ook graag Eet Gewoon Anders. Ik weet nog precies wanneer ik startte, 12 mei 2004 en ik had voor de kerst dat jaar 25 kilo eraf. Later stopte mijn cursusleidster Ettienna Evenboer en heb ik het stokje van haar overgenomen.


En nu 17 jaar later geef ik nog steeds met heel veel plezier de EGA cursussen. Het gaat nooit vervelen want er is niets leuker dan mensen te helpen gezonder slanker en fitter te worden. Ik hoop dan ook dat ik nog lang de EGA cursussen mag blijven geven.